Vesa-Matti Saarakkala

Perussuomalaisten sirkuspellet kyselytunnilla

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän jotkut jäsenet vaikuttivat toimivan äsken pidetyllä eduskunnan kyselytunnilla aivan kuin olisivat kieltäneet omat aiemmat kantansa hallituksen talouspolitiikkaa, kilpailukykysopimusta ja EU-politiikkaa koskien. Kovimman ilmaveivin suoritti Toimi Kankaanniemi, ja koko eduskunta nauroi makeasti.

 

Kyllä pääministeri Sipilä oli harvinaisen oikeassa todetessaan, että kuminauhaa olisi joutunut venyttämään tuon porukan kanssa niin kireälle, että se olisi katkennut alta aikayksikön. Kauan ei olisi hallitus pysynyt toimintakykyisenä ja pystyssä, kun änkyrät olisivat sen tuhonneet. Se oli seuraava vaihe heidän suunnitelmissaan.

 

Aivan kuin olisi sirkusta kyselytunnilla seurannut. Mutta eihän sirkus olisikaan sirkus ilman pellejä. Surullista, mutta samalla toisaalta hauskaa - surkuhupaisaa. Media ja sikakatsomon yllyttäjät takaavat huomion. Ehkä joku luulee sen myötä olevansa Sirkus Arkadian tirehtööri, vaikka todellisuudessa olisikin vain se hilpeyttä herättävä sirkuksen pelle. Varma vetonaula vauvasta vaariin.

 

Onneksi kaikki PS-porukkaan jääneet eivät sortuneet moiseen pelleilyyn, mutta porukallahan ohjelmisto toki tehdään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset