*

Vesa-Matti Saarakkala

Uusi poliittinen koti Suomen turvaksi

Sekä äärioikeistolaisen että punavihreän liikehdinnän Suomen tulevaisuudelle muodostamien riskitekijöiden torjumiseksi perustettu Uusi Vaihtoehto -eduskuntaryhmä on järjestäytymässä poliittiseksi liikkeeksi nimeltään Sininen Tulevaisuus. 

 

Uuden Vaihtoehdon/Sinisten tuella Suomen keskustavetoinen hallitus jatkaa tuloksellista työtään Suomen uudistamiseksi ja kuntoonlaittamiseksi. Sininen Tulevaisuus on hallituksessa kantamassa vastuuta ja järjen äänenä, ja mitä vahvemman tuen se saa, sitä enemmän sillä on vaikutusvaltaa.

 

Maakuntien ääni kuuluu hallituksessa jatkossakin vahvana, ja sitä taas edesauttaa paikallisen sekä alueellisen tuen saaminen yksittäisiltä kansalaisilta Sininen Tulevaisuus -liikkeelle. Mikäli Sininen Tulevaisuus onnistutaan kansalaisten tuella rekisteröimään yhdistyksestä puolueeksi, rakentuu silloin paikalliselle ja alueelliselle tasolle myös toiminta-alusta, uusi poliittinen koti.

 

Ilman yhteistyöhön kykenevää uutta vaihtoehtoa, Sinistä Tulevaisuutta, Suomen lähitulevaisuus on suurella todennäköisyydellä synkkä ja tummanpuhuva, tai ainakin punavihreä ja epämääräinen. Siksi nyt tarvitaan tukea. Se ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään. Lähikuukaudet lienevät ratkaisevat Suomen tulevaisuuden rakentumiselle seuraaviksi vuosiksi eteenpäin. Kohtalo on täysin tavallisten kansalaisten käsissä, mikä tekee tilanteesta ainutlaatuisen Suomen poliittisessa historiassa. Selkeä tuki on ratkaisevan tärkeää. Välinpitämättömyys tässä ja nyt on yhtä kuin vaihtoehdottomuus hetken päästä huomenna.

 

Mikäli koet asian oikeaksi ja tärkeäksi, ole ystävällinen ja allekirjoita Sininen Tulevaisuus -puolueen kannatuskortti. Tulosta ja täytä sekä allekirjoita alla olevasta linkistä aukeava kannatuskortti ja postita se osoitteella: Sampo Terho, 00102 Eduskunta. Puolueena rekisteröitävä yhdistys on siis nimeltään Sininen Tulevaisuus

 

Kiitos!

 

http://www.sininentulevaisuus.fi/wp-content/uploads/2017/06/Kannattajako...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset