Vesa-Matti Saarakkala

Ääni rakentavalle ja ratkaisukeskeiselle tulevaisuudelle

Äänestän tänään kansanliikkeen ehdokasta Sauli Niinistöä jatkamaan tasavallan presidenttinä. Hän on hoitanut tehtävää suomalaisten kannalta hyvin ja arvokkaasti. Hän on reaalipoliitikko, jolla on niin vahvat näytöt ja laaja kannatus, ettei hänellä ole myöskään tarvetta kosiskella kansaa minkäänlaisella halpahintaisella tai epärealistisella harhauttamisella eikä hän myöskään ole liian ylpeä, vaan kannatukseensa ja kokemukseensa nähden häntä voi pitää jopa nöyränä ja vaatimattomana. Hänen edustamansa täsmällisyys ja tarkkuus ovat politiikassa ehdottomasti tärkeitä ominaisuuksia. Pikkuvikoineenkin hänessä yhdistyvät sellaiset hyveet, joita politiikassa on erittäin vaikea kenenkään saavuttaa. 

 

Jos on tyytyväinen häneen presidenttinä, olisi suorastaan väärin olla antamatta tukeaan hänelle. Presidentti on työ ja siihen pitää valita paras. Ja kun kerran ehdokasjoukosta erottuu tälle paikalle yksi hakija, joka on tehtävään parempi kuin muut, annetaan oikeuden tapahtua ja valitaan hänet.

 

Annetaan vahva viesti siitä, mikä tulee olla Suomen suunta tulevaisuudessa ja avataan latua myös tuleville sukupolville. Moni ehdokas pystyy esittämään hyviä kysymyksiä, mutta jos hakee realistisia vastauksia ja latu-uraa eteenpäin, on Sauli Niinistöllä tarjota siinä ehdottomasti selkeimmät koordinaatit suomalaisille. Ääni Niinistölle on ääni rakentavalle ja ratkaisukeskeiselle tulevaisuudelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset